Enkele medewerkers van Swiss Sense in de winkel in Lier. 

Enkele medewerkers van Swiss Sense in de winkel in Lier. © Swiss Sense

Slaapspeciaalzaak Swiss Sense nestelt zich op Antwerpsesteenweg in Lier

Lier -

Swiss Sense opende zaterdag een winkel op de Antwerpsesteenweg 459 in Lier. Je vindt er boxsprings, matrassen, slaapkamermeubels en bedtextiel. In onze provincie heeft dit Nederlandse bedrijf al vestigingen in Aartselaar, Merksem en Turnhout.

Chris Van Rompaey

“In onze nieuwe Swiss Sense-winkel in Lier is ruim achthonderd vierkante meter groot en heeft extra parking aan de achterkant. Je kunt hier in het ruime en vernieuwde pand terecht voor alle mogelijke slaapkamerspullen: van bedden tot matrassen en ook een ruim assortiment aan bedlinnen en meubeltjes voor op de slaapkamer. Het interieur en de verschillende stijlen die aan bod komen in de zaak, brengen liefhebbers op ideeën voor de inrichting van hun slaapkamer”, garandeert filiaalmanager Yasin Altunbay.

“We merken nog dagelijks dat mensen voor hun slaapcomfort graag een beroep doen op advies op maat. Dat is waar ze hier samen met het uitgebreide assortiment dat we aanbieden op kunnen rekenen. Het belang van een goede nachtrust wordt nog vaak onderschat. Met onze expertise en onze uitstekende producten kunnen we iedereen het meest geschikte slaapcomfort bieden. Als je alles uit je slaap haalt, pluk je daar elke dag weer de vruchten van.”

Slaapervaring uitproberen

De roots van Swiss Sense gaan dan wel terug naar Nederland, de slaapexpert is intussen ook al elf jaar actief in België. Over heel Europa zijn er meer dan honderd winkels terug te vinden. “Swiss Sense heeft een uitgebreide webshop, maar merkt dat veel klanten ook de ideale slaapervaring graag fysiek ervaren en uitproberen. Dat kan vanaf nu dus ook in Lier, het zestiende Belgische Swiss Sense-filiaal, het vierde al in de provincie Antwerpen”, zegt Yasin Altunbay.

De nieuwe Swiss Sense-winkel in Lier is ruim 800 vierkante meter groot. 

De nieuwe Swiss Sense-winkel in Lier is ruim 800 vierkante meter groot. © Swiss Sense

In het pand dat Swiss Sense verbouwde, was van 1999 tot 2015 de Old Pine Shop Factory gevestigd. Toen dat in 2015 failliet ging, huurde G&S Furniture het pand als verkoophal. Swiss Sense mocht de bestaande handelszaak met werkplaats vernieuwen en de winkeloppervlakte uitbreiden van 526 naar 812 vierkante meter.

Openingsuren: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 18u en op zaterdag van 13 tot 18u. Info: www.swisssense.be en lier@swisssense.be
Swiss Sense mocht de bestaande handelszaak met werkplaats vernieuwen. 

Swiss Sense mocht de bestaande handelszaak met werkplaats vernieuwen. © Swiss SenseMEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio