Gianni Scoponi van GS Technology en Carl Van Dyck van Unizo. 

Gianni Scoponi van GS Technology en Carl Van Dyck van Unizo. © Unizo

Twee Kempense bedrijven zijn Kmo van het Jaar

Lier, Beerse, Essen -

Unizo provincie Antwerpen maakte in Lier de Kmo van het Jaar bekend. De titel gaat naar PFL uit Beerse. GS Technology uit Essen mag zich dan weer de Beloftevolle kmo van het jaar 2021 noemen.

Evenementenmanagementbedrijf PFL haalde het van ventilatiespecialist Juvah uit Brecht en SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw uit Herentals. “PFL is een toonbeeld van veerkracht. Vanuit een zeer klantgerichte aanpak zoeken en vinden zij steeds oplossingen voor hun klanten. Met vestigingen in onder meer Barcelona en Milaan wil PFL met lokale teams haar klanten efficiënt en duurzaam bedienen. Hierdoor worden tienduizenden vliegtuigkilometers per jaar uitgespaard. Ook dat was voor de jury doorslaggevend: de vastberadenheid waarmee PFL de kaart van duurzaamheid trekt”, zegt Carl Van Dyck, directeur UNIZO provincie Antwerpen.

PLF neemt de award in ontvangst.

PLF neemt de award in ontvangst. © Unizo

GS Technology liet J. Verrijckt Archeologie & Advies uit Beerse en Mobaut, een bedrijf uit Sint-Katelijne-Waver dat accessoires ontwikkelt voor bouwmachines, achter zich. GS Technology is een pionier in industriële 3D-printing. Wat een paar jaar geleden begon met één kleine 3D-printer thuis op de salontafel, is vandaag uitgegroeid tot een heuse vestiging met twintig industriële 3D-printers in Essen. Onlangs braken zij ook door met hun toepassingen in de medische sector.

De laureaten in beide categorieën nemen het later op tegen de winnaars van de andere Vlaamse provincies. (cvr)

MEER OVER Lier

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio