© BFM

Uitbater zwaargewond na steekpartij in nachtwinkel op het Kiel

De 57-jarige uitbater van een dagwinkel is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een steekpartij langs de Boomsesteenweg op het Kiel. De man werd onder meer in het been gestoken. De dader sloeg op de vlucht en wordt opgespoord.

jtp

Het incident speelde zich rond de middag af. Een klant van dag- en nachtwinkel Kwik-E-Mart op de Boomsesteenweg stak de 57-jarige uitbater van de winkel na een schermutseling in het been met een mes. Ook een 73-jarige man deelde in de klappen en raakte lichtgewond. De dader sloeg daarna op de vlucht, volgens getuigen in de richting van de Jan De Voslei.

De Antwerpse politie kon de verdachte na nazicht in de omgeving niet meer aantreffen. De verdachte is nog steeds voortvluchtig, maar volgens onze informatie zou de man wel al geïdentificeerd zijn. Dat kon het Antwerps parket voorlopig niet bevestigen. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. “De omstandigheden en de context worden verder onderzocht”, aldus woordvoerder Wouter Bruyns van de Antwerpse politie.

Schietpartij

Het pand aan de ‘kleine’ Boomsesteenweg kwam begin augustus nog in het nieuws na een schietpartij. Onbekenden losten op zaterdag 7 augustus drie schoten op de gevel naast de winkel. Volgens onze informatie kon die schietpartij toen aan het drugsmilieu gelinkt worden, al is het niet duidelijk of toen de uitbater van de nachtwinkel dan wel een huurder van de appartementen erboven geviseerd werd.

LEES OOK: Vier schietpartijen in één weekend in het Antwerpse, bewakingsagent en verdachten van drugsgeweld geviseerd

 

 ©  BFM

 

 ©  BFM

 

 ©  BFM

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio