© BFM

Mobilhome brandt uit op parking in Brasschaat

De brandweer van Brasschaat rukte vrijdag rond middernacht uit naar de parking van een taverne langs de Sint-Jobsesteenweg. Daar stond een oude mobilhome in lichterlaaie na een technisch defect. Niemand raakte gewond, maar de kampeerwagen brandde wel helemaal uit.

jtp

“De bestuurster van de kampeerwagen merkte tijdens het rijden rook op die van onder de motorkap kwam en zette het voertuig aan de kant op de hoek van de Brechtsebaan en de Sint-Jobsesteenweg”, vertelt woordvoerder Julie Mampuy van de lokale politie Brasschaat.

De vrouw verwittigde de brandweer, maar bij aankomst van de hulpdiensten stond de oude Ford al in lichterlaaie. Door de hitte van het vuur liep het dak van een nabijgelegen woning ook lichte schade op.

De kampeerwagen brandde volledig uit, maar de brandweer kon wel tijdig twee gasflessen uit het vuur halen zodat die niet zouden ontploffen. Niemand raakte gewond. Na een klein uurtje was de interventie achter de rug en konden de brandweermannen weer inpakken. De politie sloot de rijbaan tijdelijk af.

 

 © BFM

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio