De briljanten koppels samen met het districtscollege. Charles Mannien en Rosalia Pauwels, René Meuleman, Johanna De Weirt en Frans Van de Perre en Calestina Weets. 

De briljanten koppels samen met het districtscollege. Charles Mannien en Rosalia Pauwels, René Meuleman, Johanna De Weirt en Frans Van de Perre en Calestina Weets. © Marc Wouters

Districtsbestuur zet 51 huwelijksjubilarissen in de bloemen

EKEREN -

Het was vrijdagnamiddag feest in Hof Ter Delft op het Laar in Ekeren. Het districtsbestuur kon eindelijk na de pandemie de huwelijksjubilarissen van de voorbije maanden aan de feesttafel ontvangen.

Tweeëndertig echtparen vieren hun gouden huwelijk, of 50 jaar gehuwd. Vijftien koppels zijn 60 jaar getrouwd en vieren dus diamant. Het districtsbestuur ontving maar liefst 4 briljanten jubilarissen. Een briljanten bruiloft is goed voor 65 jaar huwelijk. De gevierden kregen een authentieke oorkonde een boeketje bloemen en een uitgebreide receptie aangeboden. 

René Goossens en Hélène Van Hees

René Goossens en Hélène Van Hees © Marc Wouters

René Goossens (85) en Hélène Van Hees (78) vieren hun diamanten bruiloft. Zij waren van 1968 tot 1996 de uitbaters van de frituur De Markt op het Kristus Koningplein. Daarvoor was Rodney Vischer uit Zandvliet de uitbater. “Wij zijn gestopt toen de stad besloot het plein her in te richten en er voor ons geen plaats meer was”, vertelt René.

(mawo)

 Informatie

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio