Paul Dumay van Kunsthandel Art Dumay in actie. 

Paul Dumay van Kunsthandel Art Dumay in actie. ©  rr

Laat uw kunst, boek of juwelen schatten in Domein de Renesse

Malle -

Domein de Renesse organiseert in samenwerking met kunsthandel Art Dumay uit het Nederlandse Nuenen op zaterdag 30 oktober een taxatiedag in het kasteel in Oostmalle. Tussen 10 en 16u kan u er kunst en curiosa laten schatten, met een maximum van drie per persoon.

Altijd al willen weten wat het verhaal achter het schilderij van oma is, dat al jaren op zolder ligt? Of het oude servies van een oudtante: verkopen of bewaren? De antwoorden op deze vragen kunt u binnenkort krijgen bij Domein de Renesse op zaterdag 30 oktober van 10u tot 16u. Dan staat Domein de Renesse immers in het teken van het Kunst & Curiosa-evenement dat in samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit het Nederlandse Nuenen georganiseerd wordt.

Tijdens het evenement taxeren twee taxateurs van Kunsthandel Art Dumay meegenomen kunst- en antiekobjecten van bezoekers, waaronder schilderijen en tekeningen, maar ook boeken, porselein en ander kleingoed. Daarbij geven zij informatie over de geschiedenis van het object en de waarde hiervan. Art Dumay is van oudsher een kunsthandel in Nuenen, al is het tegenwoordig naast kunsthandel ook een projectbureau. Zo bieden zij niet alleen taxaties, restauraties, inlijstingen en kunstbemiddeling door middel van online verkoop aan, maar organiseren ze ook kunstgerelateerde evenementen. Dat doen zij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen.

Opgelet: bezoekers mogen maximum drie te taxeren objecten meebrengen, zodat iedereen aan de beurt kan komen.

Inkomprijs bedraagt 5 euro, leden van Domein de Renesse vzw betalen 4 euro. Het domein ligt aan de Lierselei 30 in Oostmalle.

Paul Dumay en Edel Steengracht komen naar Malle. 

Paul Dumay en Edel Steengracht komen naar Malle. ©  rr

 kma

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio