De leerlingen van het vijfde leerjaar van ‘t Klavernest staan bij het natuurschilderij dat de jongens hebben gemaakt in de Visbeekvallei in Wechelderzande. 

De leerlingen van het vijfde leerjaar van ‘t Klavernest staan bij het natuurschilderij dat de jongens hebben gemaakt in de Visbeekvallei in Wechelderzande. © Bart Van den Langenbergh

Leerlingen ’t Klavernest maken natuurschilderij

Wechelderzande

De leerlingen van het vijfde leerjaar van de vrije basisschool ’t Klavernest in Wechelderzande (Lille) trokken donderdag samen met enkele leden van Natuurpunt de Visbeekvallei in.

Tijdens de Week van het Bos maakten ze een wandeling in de omgeving en leerden ze heel wat bij over de plaatselijke fauna en flora. Onderweg zamelden ze allerlei zwerfvuil in. Als klap op de vuurpijl maakten de kinderen op een perceel van Natuurpunt een groot schilderij met natuurlijke materialen. De meisjes toverden een mooie vlinder tevoorschijn en ook de jongens lieten zich van hun creatiefste kant zien. (bvdl)

De leerlingen van het vijfde leerjaar van ‘t Klavernest staan bij het natuurschilderij dat de meisjes hebben gemaakt in de Visbeekvallei in Wechelderzande. 

De leerlingen van het vijfde leerjaar van ‘t Klavernest staan bij het natuurschilderij dat de meisjes hebben gemaakt in de Visbeekvallei in Wechelderzande. © Bart Van den Langenbergh

  

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio