Michaël Cordie en Raphaël Van Reusel staan in een nog lege zaal Futur in Turnhout. Ze kleden tegen vrijdag de zaal helemaal in voor het afterwork evenement Club Après. 

Michaël Cordie en Raphaël Van Reusel staan in een nog lege zaal Futur in Turnhout. Ze kleden tegen vrijdag de zaal helemaal in voor het afterwork evenement Club Après. © RR

Club Après brengt afterworkparty naar zaal Futur: “We gaan voor een unieke beleving”

Turnhout -

Zaal Futur in Turnhout is vanaf vrijdag 15 oktober de locatie voor het nieuwe afterwork evenement Club Après. Initiatiefnemers Raphaël Van Reusel, Ian Christens en Michaël Cordie hebben tijdens de lockdownperiode dit nieuwe concept uitgedokterd. “Even alles vergeten, genieten en ontspannen met vrienden of collega’s”, zegt Michaël Cordie.

Bart Van den Langenbergh

Met Wolf Club focusten Raphaël Van Reusel en Ian Christens zich de voorbij vijf jaar met veel succes vooral op jongeren. Tijdens de lockdown rijpte het idee om met een nieuw initiatief te beginnen en klopte het duo aan bij Michaël Cordie. En zo zag het gloednieuwe Club Après het levenslicht, een afterwork evenement dat ook een iets ouder publiek zal aanspreken. “Onze voorwaarde is wel dat we een unieke stempel kunnen drukken met het concept. Iedereen kan een zaal en deejay boeken en een toog bemannen, maar daarvoor passen we”, legt Michaël Cordie uit. “Zowel qua aankleding, sfeer, drankenkaart, als deejays willen we een unieke en kwaliteitsvolle beleving garanderen.”

Dit jaar nog zijn er drie edities van Club Après, waarvan de eerste al op vrijdag 15 oktober. De initiatiefnemers kozen voor de vertrouwde locatie van zaal Futur in de Wezenstraat in Turnhout. “Futur is dichtbij voor iedereen met goede parkeergelegenheid en het is een zaal die je volledig naar je hand kan zetten op het vlak van inrichting”, zegt Raphaël Van Reusel. “We hebben al heel goede ervaringen met zaal Futur met Wolf Club.”

Gevestigde waarde

Naast de drie edities van dit jaar wil Club Après ook volgend jaar een gevestigde waarde worden in Turnhout en omgeving. Het drietal heeft al voor 2022 enkele data gereserveerd. Grafisch vormgever Ian Christens zet in Club Après meteen de juiste toon. “Met elementen uit de roaring twenties, waarin we ons toch opnieuw bevinden, gecombineerd met speciale clipart-elementen, willen we een soort collagesfeer brengen”, verklapt Ian Christens. “Hierdoor kunnen we bij elke editie de affiche aanpassen aan het gekozen thema of seizoen. Deze elementen komen ook terug op het evenement zelf om opnieuw die unieke, speciale beleving te creëren.”

Michaël Cordie en Raphaël Van Reusel toosten op het succes van Club Après. 

Michaël Cordie en Raphaël Van Reusel toosten op het succes van Club Après. © RR

Partnerdeals

De drie Kempenaars willen wat rust brengen in deze, opnieuw, drukke tijden. “Club Après wil het moment van decompressie zijn. Pauzeren, even alles vergeten, genieten en ontspannen met vrienden of collega’s” zegt Michaël Cordie. “We willen Kempense bedrijven ook de kans geven mee te stappen in dit verhaal. Dankzij partnerdeals kunnen we hen laten meegenieten door collega’s of klanten uit te nodigen.”

De eerste Club Après in zaal Futur gaat vrijdag om 20u open. Deejays Bengo, Lorenzio, Seba en Lawrence brengen de juiste sfeer. Een toegangsticket kost 13 euro.

De huisstijl van Club Après, het nieuwe afterwork evenement in Turnhout. 

De huisstijl van Club Après, het nieuwe afterwork evenement in Turnhout. © RR

info@clubapres.be

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio