Kasteeldagen met Jeroen Olyslaegers en Vitalski

Putte-Stabroek -

De Kasteeldagen in het Ravenhof bieden dit weekend opnieuw een culturele agenda aan. Jeroen Olyslaegers is te gast in het literair café, Vitalski neemt je mee op een poëziewandeling door het Mortusbos en de bib verkoopt boeken.

Jeroen Olyslaegers is de kasteelgast in het literair café op zaterdag 16 oktober. Vijf jaar geleden brak de auteur door met ‘Wil’. De roman werd overladen met prijzen. In zijn meest recente roman “Wildevrouw” speelt Antwerpen opnieuw een hoofdrol. Jeroen Olyslaegers neemt zijn lezers daarin mee naar het Antwerpen van de zestiende eeuw. Hij heeft het in kasteel Ravenhof ook over het schrijfproces en zijn schrijverschap. Het literair café begint om 20u. Reserveren via reservaties@stabroek.be of via de cultuurdienst op 03.210.11.75 is nodig. Deelnemen kost 5 euro.  ( )

Poëziewandeling

Traditiegetrouw staat op zondag een poëziewandeling gepland. In laatste instantie moest Delphine Lecompte wegens omstandigheden afhaken. De organisatoren vonden op tijd een waardige vervanger. Vitalski, Antwerps schrijver, muzikant, komiek en performer neemt zijn gezelschap op zondag 17 oktober op sleeptouw door het Moretusbos. De poëziewandeling begint om 14u aan het Ravenhofkasteel. Deelnemen is gratis, maar om praktische redenen vraagt de organisatie om vooraf aan te melden bij de cultuurdienst.

Boekenverkoop.

Boekenverkoop. © evdw

Boekenverkoop bib

De Stabroekse bibliotheek houdt grote herfstschoonmaak. Omdat de collectie steeds groeit, moet er geregeld plaats gemaakt worden in de rekken. Daarom zijn er tijdens de Kasteeldagen koopjes te doen. Alles gaat weg voor 1 euro per stuk. Boeken kopen kan heel het weekend van 10u tot 17u. (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio