Sprookjeswandeling.  

Sprookjeswandeling.  © evdw

Sprookjeswandeling in donkere Moretusbos

Stabroek -

KWB Stabroek organiseert zaterdag 23 oktober opnieuw een sprookjeswandeling in de tuin van de zusters Clarissen in het Oud Broek 8.

De plaatselijke afdeling van KWB heeft al heel wat ervaring in het organiseren van sprookjeswandelingen. De laatste edities gingen telkens door in de bostuin van de zusters Clarissen. Ook dit jaar verandert dat niet. KWB-voorzitter Marc Meersmans : “In het sprookjesbos van de Clarissen werken we voor deze edities negen tafereeltjes uit. Zo kunnen de deelnemers onder meer kennis maken met tafereeltjes uit Sneeuwwitje, Vrouw Holle, De kleine zeemeermin en Assepoester. De sprookjesfiguren worden allemaal gespeeld door eigen leden. Het feit dat er wordt gewandeld wanneer het al schemert of helemaal donker is, zorgt voor een extra sfeer.”

Om alles in veilige banen te kunnen leiden, wordt er gewandeld in groepjes van vijftien. Reserveren is verplicht op sprookjeswandeling2021@hotmail.com. Info : +32487/679797. De eerste wandelaars vertrekken om 16u30, de laatsten om 20u. (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio