© atv

Beerens zoekt bedrijven die intrek willen nemen in voormalige GM-fabriek Antwerpen

Autogroep Beerens organiseert donderdagavond een netwerkevent in de voormalige GM-fabriek aan de Noorderlaan in Antwerpen. De Antwerpse groep is meer dan tien jaar na het einde van de autofabriek bezig met de renovatie van de leegstaande gebouwen en brengt er eigen activiteiten onder, maar zoekt ook andere kandidaten om de site om te vormen tot bedrijfscluster.

Bron: BELGA

Beerens groep verwierf de leegstaande gebouwen vorig jaar. Belcar en Carrosserie Beerens, die beiden deel uitmaken van de groep, hebben er al hun intrek genomen en gebruiken de site om tweedehandswagens te stockeren, herstellen en een was- en onderhoudsbeurt te geven voor verkoop. Er worden ook deelwagens en -fietsen ondergebracht.

LEES OOK. Beerens neemt intrek in oude gebouwen General Motors op Noorderlaan

Volgende maand start een nieuwe fase in de renovatiewerken, met werken aan de voorgevel van het gebouw. Daarnaast gaat Beerens op zoek naar kandidaten om bijkomende projecten onder te brengen in de gebouwen. “Dit kan gaan van maakindustrie, ontspanning, kantoren, logistiek, distributie, enzovoort. Beerens bekijkt dan ook liefst eerst de kandidaten met de meeste toegevoegde waarde voor de site en de omgeving”, klinkt het.

Donderdagavond stelt Beerens de eerste fase van de reconversie voor, onder het thema: ‘Beerens Factory: Behind The Scenes’. Er worden meer dan 600 zakenrelaties verwacht op het evenement.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio