© rr

Verkeershinder door ongeval aan P+R Luchtbal: drie personen lichtgewond

Luchtbal -

Bij een ongeval aan de P+R Luchtbal zijn donderdagmorgen drie personen lichtgewond geraakt. Een van de wagens knalde tegen een verkeerslicht, waardoor de lichten op het kruispunt wegvielen en de politie een tijdlang het verkeer moest regelen.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor negen ’s ochtends. “Een wagen wilde linksaf draaien richting Ekeren en een andere reed rechtdoor richting de oprit van de Antwerpse Ring. Het kwam tot een botsing, waarbij ook een derde partij die uit Ekeren kwam betrokken raakte”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie.

Een van de bestuurders moest door de brandweer ontzet worden uit haar voertuig, maar raakte slechts lichtgewond. Ook de twee andere bestuurders kwamen er met lichte verwondingen vanaf. Twee van de drie wagens moesten getakeld worden.

Het ongeval veroorzaakte veel verkeershinder. Enerzijds gezien de locatie, maar ook omdat een van de wagens tegen een verkeerslicht was geknald dat vervolgens werd losgekoppeld. “Daardoor vielen de lichten op het kruispunt weg, waardoor de politie nog even het verkeer moest regelen”, aldus Migom.

jtp

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio