De cast en de regisseur van . 

De cast en de regisseur van . © Dimitri-Pruym Photography

Collectief Foe de Tejatre brengt Wijn op de planken

Olen, Mol, Balen, Herentals, Oud-Turnhout, Heist-op-den-Berg -

Collectief Foe de Tejatre trekt momenteel met de voorstelling Wijn door drie provincies in Vlaanderen. Er staan ook voorstellingen in Mol, Balen, Olen, Herentals en Oud-Turnhout op het programma.

Wijn is een wrange komedie die schuurt en scheurt en het publiek flink bij de lurven pakt. Er wordt niet alleen gul gelachen tijdens de jaarlijkse, exclusieve wijnavond onder vrienden, maar ook ontroerd. Dronkaards en kinderen spreken de waarheid en dat wordt in Wijn hilarisch en pijnlijk duidelijk.

Philip Walkate schreef het script en de regie is in handen van Jan Van Looveren. De cast bestaat uit Els Béatse, Monika Van Lierde, Tessa Diels, Ignace De Volder, Luc De Peuter (vervangen wegens onvoorziene omstandigheden door Bart Van den Eynde) en Gert Van Mechelen.

Het stuk ging begin oktober in première in de rode zaal van het Antwerpse Fakkeltheater. Vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober is Zaal Teunenberg in Olen aan de beurt. Vervolgens kan je voorstellingen van Wijn nog bijwonen op 22 en 23 oktober in Balen (VC De Kruierie), op 5 en 6 november in Herentals (CC ’t Schaliken) op 11, 12 en 13 november in Mol (Theaterzaal Ootello), op 20 november in Heist-op-den-Berg(CC Zwaneberg) en op 25 november in Oud-Turnhout (De Djoelen).

Tickets zijn online te reserveren. (mto )

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio