Na complimenten van Eddy Merckx gaat Tadej Pogacar nu ook met De Kannibaal op de foto: “Fijn de GOAT van onze sport te ontmoeten”

Eén dag nadat Eddy Merckx de Sloveen Tadej Pogacar “de nieuwe Merckx” noemde, zijn de twee nu ook samen op de foto gegaan. “Een plezier de GOAT (acroniem dat staat voor Greatest Of All Times, de beste aller tijden, nvdr) van onze sport te leren kennen”, schreef Pogacar op zijn Instagram-account. De vijfvoudige en tweevoudige Tourwinnaar ontmoetten elkaar op het hoofdkwartier van DMT, het bedrijf dat gespecialiseerd is in wielerschoenen.

vtvn, wic

LEES OOK: Eddy Merckx lyrisch over Tadej Pogacar: “Ze hebben renners al vaak de nieuwe Merckx genoemd, maar nu hebben we hem gevonden”

Pogacar is amper 23 jaar oud, maar won al twee keer de grootste wielerwedstrijd van het jaar. De Sloveen was onlangs ook nog de beste in de Ronde van Lombarije na een straffe aanval én hij won eerder dit jaar al Luik-Bastenaken-Luik.

“Ik heb mensen al vaak horen zeggen van ‘dit is de nieuwe Merckx’, zonder dat een renner aan die criteria voldeed”, aldus Eddy Merckx zelf. “Maar bij Tadej denk ik dat we hem echt gevonden hebben.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio