De website is momenteel nog in aanmaak voor de grote lancering in november. 

De website is momenteel nog in aanmaak voor de grote lancering in november. © rr

Website www.mooimolverenigt.be bundelt Molse verenigingen

Mol -

Met de nieuwe website www.mooimolverenigt.be wil de gemeente Mol alle verenigingen in de kijker zetten. Elke vereniging krijgt een plekje op de website dat ze kan aanvullen met beeldmateriaal en extra info.

Het gemeentebestuur van Mol hield recent een bevraging onder de verenigingen over de heropstart na corona. Een van de bezorgdheden die naar boven kwamen, is het afhaken van leden. Om verenigingen te helpen om verloren leden zo snel mogelijk terug te winnen en nieuwe leden aan te spreken, zet de gemeente in op promotie en communicatie.

Met de gloednieuwe verenigingenwebsite www.mooimolverenigt.be krijgt elke vereniging de kans om zichzelf te presenteren aan het grote publiek. Op die manier kan iedereen ontdekken welke verenigingen de gemeente Mol in huis heeft.

De grote lancering van de nieuwe website staat gepland op 1 november. Dat gaat gepaard met een uitgebreide promotiecampagne. Ondertussen hebben veel verenigingen automatisch een plekje gekregen op de website, maar elk plekje kan nog beeldmateriaal en extra info gebruiken. Daarom roept de gemeente verenigingen op om zeker de website na te kijken en hun gegevens aan te vullen.

Verenigingen kunnen eenvoudig registreren op de website. Gegevens wijzigen, kan via de pagina van de vereniging. (mto )

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio