ALLEMAAL ANTWERPEN. “Dit is mijn Russische artiestennaam”

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Dimitry Kouchnir (24).

“Kouchnir is niet mijn eigen familienaam. Het is die van mijn mama. Zij heeft een Russische achtergrond en ik wil graag ook dat deel van mijn familie omarmen. Ik gebruik dus Dimitry Kouchnir als artiestennaam. Ik maak graag pop- en rockmuziek om mezelf te blijven prikkelen. Dat is best amateuristisch hoor, gewoon ik en mijn gitaar, maar het werkt wel therapeutisch. Ik maak muziek over wat ik zoal meemaak, maar ik durf die dingen wel eens te romantiseren of te dramatiseren. Ik maak het allemaal net iets extremer. Dat geeft me weer een andere kijk op de dingen. Ik heb trouwens net een ep uit, die heet Blurred Out.”  

“Muziek is belangrijk voor mij, want ik voel vaak sleur in mijn leven en ben daarom altijd op zoek naar dingen die mij prikkelen. Ik hou van spontaniteit en onverwachte dingen. Daarom ben ik jeugdwerker bij JES. Dat is een gevarieerde job. Dat is goed voor mij. Veel impulsen zijn goed voor mij.”

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio