© rr

Negen nieuwe faillissementen

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdagochtend 9 ondernemingen failliet verklaard. Er worden curatoren uitgestuurd naar Herselt, Kasterlee, Balen, Dessel, Turnhout en Weelde (Ravels).

Aan de Kerselarestraat in Herselt valt na het neerleggen van de boeken het doek over de bvba HW-Constructs, een schrijnwerkerij. De curator is Tom Vandecruys. Nog in Herselt behandelt dezelfde curator de faling van Jan Van Hove. Die voerde landbouwactiviteiten uit aan de Westerlosesteenweg. De faling volgde na het neerleggen van de boeken.

 ok in Balen zijn twee faillissementen te betreuren. Aan Hoolsterberg zetelde het bedrijfje van Sam Peys dat elektrotechnische installatiewerken in gebouwen uitvoerde De onderneming werd gedagvaard. De curator is Christophe Geukens. Na het neerleggen van de boeken is ook de handel in auto’s J&L Motors, gevestigd aan Peer Luytendijk failliet. Ook in dit dossier is Christophe Geukens de curator.

In Kasterlee werd de cv Patrimundi 1995 gedagvaard. Het gaat om een risicoanalist en schadetaxateur met vestiging aan de Retiesebaan. De curator is Sofie Paepen. In deelgemeente Lichtaart is na dagvaarding de bv Profit Security failliet eveneens na dagvaarding. De onderneming bemiddelde in de aan- en verkoop van onroerend goed. De curator zijn Ria Piedfort en Petra Willems.

De uitbaters van de bvba Geronimo Automobiles, Laar in Weelde (Ravels) , een handel in auto’s en lichte bestelwagens, legden zelf de boeken neer. Marc Bruurs treedt op als curator. De bv Landmark 33, Patersstraat in Turnhout was gespecialiseerd in de algemene bouw van residentiële gebouwen. De onderneming werd gedagvaard, de curator is Geert Naulaerts.

Tenslotte is ook de bv Europhone, Molsebaan in Dessel, na dagvaarding bankroet verklaard. Het gaat om een handel in elektronische telecommunicatie apparatuur. Paul Van Rompaey en Niels Feytons zijn de curatoren. (mph)

 

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio