© nattida-jayne kanyachalao

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Een bad met een scheut appelazijn doet wonderen”

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Toon Boonen (70).

“Geregeld baden in appelazijn is heel gezond, wist je dat? Wij doen het al jaren. We doen steevast een scheut appelazijn bij ons badwater. Dan heb je natuurlijk veel azijn nodig, maar die maken we zelf van de appels van onze bomen in onze boomgaard. We maken eerst appelsap en laten dat dan gisten tot azijn.”  

“We wonen ver van de stad op de buiten. Mijn vrouw en ik zijn gepensioneerd, maar hebben het nog altijd heel druk. Ik werk vaak bij ons in de boomgaard buiten en mijn vrouw is nog altijd kunstenares. We hebben geen agenda meer, dat is geweldig, maar hebben toch nog van alles te doen. Je kunt de ene dag aan iets beginnen en het de andere dag laten vallen om met iets anders te beginnen. Daar heb je in deze fase van het leven tijd voor. We vervelen ons geen moment. We knutselen, nodigen vrienden uit of gaan nog eens naar Antwerpen om onze zoon in Borgerhout te bezoeken. Het is hier verschrikkelijk druk, maar dat zorgt voor een leuke afwisseling.” (rvre)

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio