Dancing with Horses tijdens een repetitie in Zandhoven. 

Dancing with Horses tijdens een repetitie in Zandhoven. ©  kma

Extra tickets voor paardenspektakel Dancing with Horses

Zandhoven, Ranst -

Paardengezelschap Dancing with Horses heeft nog 300 extra tickets toegevoegd voor haar paardenspektakel op 30 oktober in hippisch centrum De Moervelden in Ranst.

Zo’n anderhalf jaar geleden strandde een Italiaans-Spaans paardengezelschap in Zandhoven. Na een lange gedwongen coronapauze kunnen de amazones en ruiters op zaterdag 30 oktober in De Moervelden in Ranst eindelijk weer optreden. “

Olé! “We zijn zó blij allemaal”, zei Linda Iarz vorige maand al. Ze blijkt niet de enige, want de tickets via Ticketmaster zijn al uitgeput. “Daarom dat we een extra tribune plaatsen, zodat er nog 300 extra tickets vrijkomen”, zegt Linda.

Dancing with Horses heeft een nummer in traditionele Spaanse klederdracht uit Sevilla met Spaanse rijkunst, waarbij Andalusische en Lusitanohengsten optreden. Maar het gezelschap beschikt ook over enkele afgerichte Arabische volbloeden en pony’s. Linda’s vader brengt een nummer met vrijheidsdressuur. Er is nog een luchtacrobaat en een vuureter.

Dancing with Horses vindt zaterdag 30 oktober plaats in hippisch centrum De Moervelden aan de Bistweg in Ranst. De eerste show start om 15u, de tweede om 19u. Tickets kosten 20 euro voor volwassenen en 15 euro voor kinderen.

Reserveren kan via horsesevenementen@gmail.com of via 0465-64.74.31. Alle info op Dancing with Horses op Facebook. kma

Dancing with Horses is ook wat sprookjesachtig. 

Dancing with Horses is ook wat sprookjesachtig. ©  kma

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio