Harald Lamon van het Lepelhuis geeft de workshop in Bautersemhof. Een zelfgesneden houten lepel is even kostbaar als een gouden lepel.

Harald Lamon van het Lepelhuis geeft de workshop in Bautersemhof. Een zelfgesneden houten lepel is even kostbaar als een gouden lepel. ©  lepelhof

Snij uw eigen lepel of een voor uw lief uit hout

Zandhoven -

Zin om een houten lepel te leren snijden? Op zaterdag 16 oktober komt Harald Lamon van @lepelhuis die kunst leren in Domein Bautersemhof in Zandhoven.

In de Scandinavische landen maar ook in Nederland is het zelf uitsnijden van een lepel al goed ingeburgerd. Er wordt ook wat initiatie gegeven over geschikte houtsoorten en je leert een ambacht waarbij je ’s avonds naar huis gaat met een eigen houten lepel die levenslang meegaat.

Het prachtig bosrijk kader van kasteeldomein Bautersemhof is de ideale plaats om ondergedompeld te worden is de lepelsnijkunst.

Er zijn nog een beperkt aantal vrije plaatsen voor zaterdag. Als er genoeg extra aanvragen zijn kan er een tweede dag op zondag 17 plaatsvinden. De minimumleeftijd is veertien jaar.

De dag kost 80 euro, warm maal ’s middags inbegrepen. Inschrijven via bautersemhof@telenet.be. Wie een idee wil krijgen, kan al eens op de facebookpagina, website op instagram van lepelhuis kijken. kma

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio