Iris Geudens en Olivier Asselbergs gaan hun laatste weekend in met Bar Bogaere. 

Iris Geudens en Olivier Asselbergs gaan hun laatste weekend in met Bar Bogaere. ©  rr

Bar Bogaere houdt closing weekend en keert dit najaar terug met winterconcept

Zandhoven -

Wie nog wil kennismaken met Bar Bogaere in Zandhoven, moet zich reppen. De pop-up in de Bogaereweg houdt op 9 en 10 oktober zijn closing weekend, om dit najaar nog terug te keren met een speciaal winterconcept.

Kristin Matthyssen

Bar Bogaere opende eind augustus als een nieuw pop-up bar & foodsharing in de tuin van een oude hoeve tussen de Bogaereweg en de Ringlaan, vlakbij tuincenter Rijmenants. Qua timing leek het eerst gewaagd: een zomerbar beginnen als de vakantie nagenoeg voorbij was. Maar Iris Geudens (27) en haar vriend Olivier Asselbergs (27) hadden het geluk dat er na een kletsnatte zomer een prachtige indian summer volgde, die veel klanten naar hun concept lokte.

Nu de herfst echt is aangebroken sluit Bar Bogaere als zomerconcept. “Komend week zijn we de laatste keer open”, zegt Iris. “Daarna brengen we alles in voorbereiding voor ons winterconcept.”

Tot dusver ging het om een buitengebeuren onder de stretchtenten met een bar en keuken in een open schuur. Maar de hoeve, waar Oliviers moeder Hilde Van Duysen graag een padelclub wil vestigen, beschikt ook over een geweldige schuur.

Bar Bogaere kon op een dikke maand tijd al een stevige fanbasis uitbouwen. Het concept zoals Iris en Olivier uitdokterden, van een cocktail of pint drinken tot een volledige maaltijd tussen de dennenbomen, bestond in Zandhoven eigenlijk nog niet. Ook met het winterconcept wil het duo straks verrassen.

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio