Echte oldtimers in Rumst. 

Echte oldtimers in Rumst. © jw

Nieuwe locatie voor oldtimermeeting

Rumst, Terhagen -

Oldtimerclub Rumst organiseert opnieuw haar oldtimermeeting op zondag 10 oktober. Na twee jaar verhuist de activiteit naar een terrein in de Kapelstraat in deelgemeente Terhagen.

De Rumstse Oldtimerclub werd opgericht in 2015. Enkele liefhebbers organiseerden meteen enkele kleine meetings zoals op Rumst jaarmarkt en op de parking aan doe-het zelfzaak Hubo aan de Processieweg. In 2017 ging hun eigen jaarlijks evenement door op een open terrein waar ook plaats voor hapjes, drankje en amusementsspelen voor de kleinsten.

Aan die organisatie waren steeds rondritten in een oldtimer georganiseerd. De laatste editie ging in 2019 door in de Rumstse Tuinwijk. Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, werd wel gezocht naar een nieuwe locatie. Die vonden de organisatoren op een terrein aan de Kapelstraat in deelgemeente Terhagen.

“Alle voertuigen ouder dan 25 jaar op 2, 3, 4 of meer wielen zijn welkom”, zegt woordvoerder Jiri D‘hondt. “Ze zijn te bewonderen van 11 tot 18u. Inkom en/of deelnemen is volledig gratis.” (jw)

www.oldtimerclubrumst.be

MEER OVER

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio