Peter s’Jongers, CEO van Protime: “Op onze nieuwe stek in Mechelen is er genoeg ruimte om ook in de komende jaren sterk te groeien.” 

Peter s’Jongers, CEO van Protime: “Op onze nieuwe stek in Mechelen is er genoeg ruimte om ook in de komende jaren sterk te groeien.” ©  Ward Bosmans

Hoofdzetel Protime verhuist naar Mechelen en zoekt nog 250 extra medewerkers

Mechelen -

De voormalige kantoren van het failliete FNG Group hebben sinds maandag een nieuwe bewoner. Protime, de marktleider in softwareoplossingen voor tijdregistratie, nam zijn intrek in het vernieuwd gebouw in het Mechelse Raghenopark. Hoewel de 350 medewerkers meer van thuis uit zullen werken, was er dringend nood aan meer plaats op kantoor. Naast het gebouw komt ook nog een voedselbos met bloemenweide en een bijenkolonie.

Ward Bosmans

“Protime groeit hard. Dit gebouw is maar liefst vier keer groter dan ons vorige hoofdkantoor in Aartselaar en moet in vier jaar tijd plaats kunnen bieden aan minstens 600 collega’s. Op onze nieuwe stek in Mechelen is er genoeg ruimte om ook in de komende jaren sterk te groeien,” zegt Peter s’Jongers, CEO van Protime. Ook medewerkers van SD Worx, de HR-groep waartoe Protime behoort, zullen vanuit deze locatie klanten bedienen uit de regio Mechelen.

De locatie straalt een huiselijke sfeer uit met veel licht en planten, gezellige koffiehoekjes, een fitnessruimte en nog veel meer. 

De locatie straalt een huiselijke sfeer uit met veel licht en planten, gezellige koffiehoekjes, een fitnessruimte en nog veel meer. ©  Ward Bosmans

Protime verdrievoudigde zijn personeelsbestand in 10 jaar tijd naar zo’n 350 werknemers over verschillende vestigingen. Tegen eind 2025 moeten dat er zelfs bijna dubbel zoveel zijn. “Waarom wij voor Mechelen kozen? Vooral vanwege de centrale ligging van de stad en het kantoor op wandelafstand van het stadscentrum en het station. Bovendien beschikt het nieuwe hoofdkantoor over 160 parkeerplaatsen.

Kantoor van de toekomst

Protime richtte het nieuwe hoofdkwartier in als het kantoor van de toekomst. De architectuur en inrichting stimuleren ontmoetingen en verbondenheid en is aangepast voor het hybride werken. De locatie straalt een huiselijke sfeer uit met veel licht en planten, gezellige koffiehoekjes, een fitnessruimte, een yoga-corner, ruime douches en kleedkamers, een game room, een café, phone booths, verschillende terrassen, vergaderruimtes en plaatsen waar je apart kan zitten om geconcentreerd te werken.

Na de winter komen er nog 160.000 medewerkers bij want dan verhuizen ook de vier bijenkolonies van Protime naar Mechelen. Volgend jaar komt er nog een wilde bloemenweide en een ecologisch voedselbos.

“Ons nieuwe hoofdkantoor straalt inspiratie en innovatie uit. We kunnen er echt mee uitpakken naar onze huidige én toekomstige werknemers! Het helpt ons om ook in de toekomst een Great Place to Work te blijven,” besluit Peter s’Jongers. Protime is al 9 jaar op rij een Great Place to Work en sinds 2019 ook een Best Managed Company.

MEER OVER Ondernemen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio