Joachim Boudens en Gert de Mangeleer in de keuken van Hertog Jan @ Botanic. “Het restaurant zelf, dat krijgen onze gasten als eersten te zien.” 

Joachim Boudens en Gert de Mangeleer in de keuken van Hertog Jan @ Botanic. “Het restaurant zelf, dat krijgen onze gasten als eersten te zien.” ©  Jan Van der Perre

Gert de Mangeleer opent Antwerpse Hertog Jan op 7 oktober: “Ik heb het gemist om in de potten te roeren”

Antwerpen -

Eindelijk is het zover: volgende donderdag opent Hertog Jan @ Botanic de deuren, als eerste van vier restaurants in Botanic Sanctuary Antwerp, het langverwachte hotelcomplex op de historische site van het Elzenveld in hartje Antwerpen. Een uitgebreide babbel in hun keuken zien chef-kok Gert de Mangeleer en restaurantmanager Joachim Boudens wel zitten, foto’s van het interieur niet. “Het welzijn van onze gasten staat voorop. Daarom krijgen zij als eersten het restaurant zelf te zien.”

Johan Van Baelen,

MEER OVER