‘Anouk Matton privé’ kon niet op al te veel bijval rekenen, en dat is ook de dj zelf niet ontgaan. 

‘Anouk Matton privé’ kon niet op al te veel bijval rekenen, en dat is ook de dj zelf niet ontgaan. ©  vtm

Anouk Matton reageert na kritiek op eigen realityreeks: “Het prikt om zulke dingen over jezelf te lezen”

Veel lof oogst ze niet met haar realityreeks op VTM 2, Anouk Matton. Na de eerste aflevering van Anouk Matton privé, waarin de kijker kon zien hoe de partner van Dimitri Vegas een babyshower organiseerde en de geesten uit haar huis verdreef, werd niet bepaald lovend onthaald. “Als ik de pers moet geloven, word ik met de grond gelijk gemaakt”, reageerde ze zelf op Qmusic.

Wout Desmytere

LEES OOK: Wij keken naar ‘Anouk Matton Privé’: wat een knuddezooi!

“Mensen hebben een verkeerd beeld van mij”, liet dj Anouk Matton (28) bij de start van het programma optekenen. “Ze denken aan de levensstijl van rich en famous, alsof alles rozengeur en maneschijn bij ons. Maar dat is geen reflectie van de werkelijke ik.”

Al kon die reflectie van de werkelijke Anouk Matton ook niet bepaald op enorm veel bijval rekenen, blijkt uit de kritieken. “Hoe wereldvreemd kan je zijn?”, klonk het op Twitter. Ook nog: “Ik wil mijn ogen uitkrabben.” Of: “Ik had gehoopt dat het niet zou zijn zoals ik verwachtte, maar het is helaas nog veel erger.”

Op Qmusic reageerde de dj op alle commentaren. Ze bracht het mild aan. “De reacties waren erg verdeeld, als ik eerlijk moet zijn. Ik heb heel veel positieve berichten gekregen waarin mensen zeggen dat ze geschrokken zijn van mij en dat ze mij een warm en sympathiek persoon vinden. Maar als ik de pers moet geloven, word ik met de grond gelijk gemaakt.”

“Het prikt om zulke dingen over jezelf te lezen”, gaat ze verder. “Dat geef ik eerlijk toe. Maar langs de andere kant krijg ik ook veel lovende complimentjes van mensen die ik niet ken. Dus ik probeer me vooral daarop te focussen.”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio