Rob Mariën, Jos Marinus en Paul Van Mierlo, enkele trouwe leden van La Cuenta, zijn helemaal klaar voor de Nacht van Vosselaar. 

Rob Mariën, Jos Marinus en Paul Van Mierlo, enkele trouwe leden van La Cuenta, zijn helemaal klaar voor de Nacht van Vosselaar. © Bart Van den Langenbergh

Nacht van Vosselaar is apotheose van feestweekend

Vosselaar -

De gemeentehal in Vosselaar staat weer twee dagen op zijn kop met op vrijdag 1 oktober de 55+ party en een dag later de Nacht van Vosselaar. De publiekstrekker is zaterdag het reünie optreden van La Cuenta.

Het gemeentelijk feestcomité van Vosselaar is helemaal klaar voor een goed gevuld feestweekend. De gemeentehal staat op vrijdag 1 oktober in het teken van de 55+ party. “Naar jaarlijkse traditie nodigt de liveband Fair Play alle senioren uit op de dansvloer met in de namiddag een optreden van Laura Lynn”, zegt May Lavrijssen van het feestcomité. “Na een gratis broodmaaltijd gaan vrijdag om 19u de deuren van de gemeentehal open voor iedereen. Het publiek kan dan genieten van een special guest die gekend is in zowel het binnen- als buitenland.”

Zaterdag 2 oktober vanaf 20.30u staat in het teken van de ambiance met een uniek optreden de Vosselaarse coverband La Cuenta. “Alle fans kunnen tijdens de Nacht van Vosselaar genieten van een exclusief optreden. De bezetting bestaat zoveel mogelijk uit de originele bandleden met als frontvrouw de Vosselaarse Kaatje Wouters”, aldus May Lavrijssen. “De ervaring leert ons dat het een groot feest wordt in Vosselaar en het dak van de hal er helemaal af gaat met La Cuenta.” De rest van de avond wordt opgeluisterd door DJ Dansbaar.

Een toegangsticket kost tien euro in voorverkoop en twaalf euro aan de kassa. Een Covid Safe Ticket of negatieve PCR-test is verplicht. (bvdl)

www.vosselaar.be

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio