© rr

Zes ondernemingen op de fles

Turnhout

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdagochtend zes faillissementen uitgesproken. Zo valt aan Laar in Weelde (Ravels) het doek over de bvba European Car Company Impex. Deze groothandel in nieuwe en gebruikte auto’s heeft zelf de boeken neergelegd. De curator is Mark Bruurs.

De bvba De Fijnproever, een markt- en straathandel in voedingsmiddelen met zetel in de Arthur Sterckxstraat in Westerlo, is failliet na dagvaarding. De zaak is nu in handen van de curatoren Benijts, Somers en Verhaegen. Raymond Sania baatte een detailhandel in voedingsmiddelen uit aan de Patersstraat in Turnhout. Ook hij werd gedagvaard. De curator is Ronny Ceusters.

In de bouwsector is dakwerker Goos Stienes na het neerleggen van de boeken failliet verklaard. De onderneming was gevestigd aan Kruisblokken in Olmen (Balen). De curator is Christophe Geukens. De bvba Concrete Creations, Molenstraat in Herenthout, leverde technisch advies. Het gaat om een faillissement op bekentenis. De curator is Steven Heylen. Tenslotte is ook de schrijnwerkerij nv In-Hout, Indusrielaan in Olen na het neerleggen van de boeken bankroet verklaard. Dit faillissement wordt afgehandeld door de curatoren Ludwig Peeters en Bart Mannaert. (mph)

 

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio