Onder meer toneelvereniging Kunst Adelt uit ‘s-Gravenwezel serveerde een smakelijk aanbod: de nieuwe voorstelling heet Bistro La Bouffe.  

Onder meer toneelvereniging Kunst Adelt uit ‘s-Gravenwezel serveerde een smakelijk aanbod: de nieuwe voorstelling heet Bistro La Bouffe.  © JAA

Verenigingen hebben er zin in en hun publiek ook

Schilde -

Afgaand op de Verenigingendag in Werf44, belooft het een druk cultureel seizoen te worden in Schilde. Schilde heeft corona vaarwel gezegd.

En als we op de massale belangstelling van de Schildenaren mogen afgaan voor het aanbod dat tientallen toneelverenigingen, schilderskringen en andere amateurkunstenaars presenteerden, zal er niet voor lege zalen opgetreden en tentoongesteld worden.

Corona leek ver weg op een feestelijke dag vol workshops, demonstraties, infosessies, infostandjes. De acteurs en actrices van Kunst Adelt presenteerden in aangepaste kledij hun nieuwe productie: Bistro La Bouffe. Die zal in maart 022 worden opgevoerd in dezelfde theaterzaal Werf 44 waarin de Verenigingendag plaatsvond.

Eerder had Paul Michiels ook al het officiële cultuurprogramma van Werf44 ingezongen. Alsof dat nog niet volstond, werden ook de nieuwe inwoners van Schilde nog eens vorstelijk onthaald. (jaa )

Het was druk in Werf 44/

Het was druk in Werf 44/ © JAA


 

 © JAA

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio