Archiefbeeld. 

Archiefbeeld. ©  rr

Politie pakt weerspannige dronken bestuurder op nadat hij voetgangers slaat met pomp

Een bestuurder die het zondagochtend in de vroege uurtjes wel héél erg bont maakte, heeft een lift naar het cellencomplex gekregen. Hij had een voetganger geslagen met een pomp en stelde zich weerspannig op toen de politie ter plaatse kwam.

dvd

Een patrouille van het prostitutieteam zag zondagochtend in de vroege uurtjes hoe de bestuurder van een wagen in discussie ging met enkele voetgangers en daarbij een slag uitdeelde met een pomp.

“Toen de politie tussenkwam keerde de bestuurder zich meteen tegen de inspecteurs, schold en daagde hij hen en uit en begon hij hen te filmen”, aldus de politie. “Gezien zijn gedrag werd beslist hem een alcoholtest te laten ondergaan, die pas na hevige tegenwerkingen aantoonde dat hij onder invloed van alcohol was.”

Zijn vriendin kwam ter plaatse om hem op te pikken, maar ook zij werd kreeg een volle lading scheldwoorden over zich heen. Omdat de man ondanks verschillende waarschuwingen toch aanstalten maakte om opnieuw achter het stuur te kruipen, ondanks de aanwezigheid van zijn vriendin, besloot de politie hem bestuurlijk aan te houden.

“Hij kreeg geen lift naar huis, maar naar het cellencomplex op de Noorderlaan”, besluit de politie.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio