In Dessel kun je binnenkort snoeihout gratis laten verhakselen. 

In Dessel kun je binnenkort snoeihout gratis laten verhakselen. © rr

Jaarlijkse hakselinzameling gaat op 16 oktober van start

Dessel -

De gemeente Dessel organiseert opnieuw een hakselinzameling. Van 16 tot en met 23 oktober kun je snoeihout gratis aanbieden op de gemeentelijke werkplaats.

De jaarlijkse hakselinzameling loopt nog tot en met zaterdag 23 oktober. Tot dan kun je je snoeihout gratis aanbieden op de gemeentelijke werkplaats, Pluimstraat 21. Onder snoeihout verstaat men hout, dus geen snoeiafval, dat afkomstig is van het snoeien van bomen en grote struiken. Eventuele aanwezige boomstronken moeten vooraf verwijderd worden.

Als het aangeboden materiaal niet aan de voorwaarden voldoet, wordt het niet gehakseld en moet het weer meegenomen worden. Het snoeihout kan ingeleverd worden op zaterdag tussen 9 en 12u en van 13 tot 15u. Op weekdagen is de gemeentelijke werkplaats open van 8 tot 12u en van 13 tot 15.30u (behalve op vrijdag).

Wie snoeihout wil laten verhakselen, moet zijn naam, adres, telefoonnummer en de dag van aanlevering ten laatste op vrijdag 15 oktober doorgeven aan de gemeentelijke werkplaats. Het verhakselde snoeihout kan niet worden meegenomen, maar wordt gebruikt in de gemeentelijke plantsoenen.  

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio