© bfm

Wagen gaat aan het tollen en knalt tegen pallet stenen: vrouw ernstig gewond

Malle -

Bij een zwaar ongeval op de Hoogstraatsebaan in Malle is vrijdagnacht een bestuurder ernstig gewond geraakt. De vrouw (45) verloor de controle over het stuur, knalde tegen een pallet stenen en werd uit haar cabrio geslingerd.

Het ongeval gebeurde rond 22.45u. De bestuurder van een cabrio, een 45-jarige vrouw uit Rijkevorsel reed van Rijkevorsel in de richting van Malle toen ze in een flauwe bocht naar links om een nog onduidelijke reden de controle over zijn stuur verloor. Daardoor belandde de wagen deels in de berm en ging die vervolgens aan het tollen. Het voertuig spinde verschillende keren rond de as, reed een kleine boom uit en kwam tot stilstand in een voortuin.

Daar stonden twee palletten stenen, die eerder die dag geleverd waren voor renovatiewerken in een woning. Door de enorme klap werd de bestuurder uit haar wagen geslingerd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en gingen meteen over tot reanimatie. “De vrouw werd in zeer kritieke toestand overgebracht naar het UZA”, vertelt politiewoordvoerder Nick Krols van politiezone Voorkempen. De wagen was niet meer rijvaardig en moest getakeld worden. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de rijbaan lange tijd in beide richtingen versperd.

 

 © BFM

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 jtp

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio