Tinne Verheyen heeft in haar winkel meer plaats om alles uit te stallen. 

Tinne Verheyen heeft in haar winkel meer plaats om alles uit te stallen. © ram

Momof3 breidt webshop uit met geschenkenwinkel

Hoogstraten -

Tinne Verheyen maakt al enkele jaren gepersonaliseerde cadeaus met haar onderneming Momof3. In de Veilingstraat in Hoogstraten heeft ze een winkel geopend waar ze aan klanten haar creaties kan tonen. Ook voor feestartikelen en -decoratie kan je er terecht.

Ronny van den Ackerveken

De naam Momof3 is een Engelstalige verwijzing naar de drie kinderen van Tinne Verheyen en haar man Koen. Nadat ze met haar job in de zorgsector stopte om meer tijd te hebben voor de kinderen, begon Tinne als hobby met het creëren van gepersonaliseerde cadeaus. “Die hobby is intussen mijn beroep geworden”, vertelt Tinne Verheyen. “Mijn werkruimte was in ons huis, maar daar begon het veel te klein te worden om alles te stockeren. In de Veilingstraat hebben we een grote opslagruimte.”

“Ik kreeg vaak de vraag van klanten of ik hen iets kon tonen wat ik ooit gemaakt had. Dan moest ik hen thuis ontvangen, wat niet altijd even praktisch was. In de winkel staan nu de meeste spullen mooi uitgestald. De webshop blijft het belangrijkste, de winkel is een toevoeging. Op deze manier kan ik ook werk en privé beter gescheiden houden. De openingsuren zijn dezelfde als de vroegere afhaalmomenten.”

Tinne maakt gepersonaliseerde cadeaus, zoals de houten memoriekisten vooraan.

Tinne maakt gepersonaliseerde cadeaus, zoals de houten memoriekisten vooraan. © ram

Workshops

Tinne creëerde onder andere al gepersonaliseerde verjaardagskronen, tassen en T-shirts. “De houten memoriekisten voor baby’s zijn ook populair”, zegt Tinne Verheyen. “Op dit moment is de vraag naar ballonnen groot. Jong en oud willen de feestjes inhalen die het voorbije anderhalf jaar niet mogelijk waren. Ik heb heel wat feestartikelen in het assortiment. We hebben zelfs een snoepkar en een toog laten maken. Verder organiseren we zelf kinder- of slaapfeestjes. Daarvoor konden we bij de ouders van Koen terecht, maar in de Veilingstraat hebben we nog plaats genoeg om kinderen te ontvangen en iets in elkaar te steken.”

“De bedoeling is om bij de winkel nog een ruimte voor workshops te maken. Die kan ik ter beschikking stellen van andere ondernemers, maar ik zie ook mogelijkheden om er met kinderen iets te knutselen. Ik heb nog ideeën genoeg, maar nu ligt de focus op de nieuwe winkel”, besluit Tinne. (ram)

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio