Els Teunissen en Nora Bertels. 

Els Teunissen en Nora Bertels. © rr

Opvolgster van Nora Bertels legt maandag eed af als gemeenteraadslid

Duffel -

Els Teunissen (Groen) volgt in de Duffelse gemeenteraad maandag Nora Bertels op, die na 260 gemeenteraden de fakkel doorgeeft.

Nora Bertels was 26 jaar onafgebroken raadslid, waarvan zes jaar schepen, voor Groen in Duffel. Daarmee is ze, voor zover bekend, het langst onafgebroken zetelende gemeenteraadslid van Groen in Vlaanderen. “Nora heeft van Duffel mee een warmere en groenere plek gemaakt” zegt fractieleider Staf Aerts.

Opvolgster Els Teunissen haalde bij de verkiezingen in 2018 vanop de achtste plaats op de lijst 303 voorkeurstemmen. “Ik heb zelf geweldige herinneringen aan mijn tijd in de Chiro. Rondom mij zie ik nog altijd hoeveel deugd het doet om ergens bij te horen of je ergens voor te kunnen inzetten. Mensen samenbrengen, dat doe ik graag. Ook in de toekomst wil ik verder op zoek gaan naar hoe we voor nog meer buurtbinding kunnen zorgen. Verbinding als een belangrijke schakel voor een duurzaam Duffel.”

Teunissen legt maandag op de gemeenteraad de eed af. Die vindt fysiek plaats in Cinema Plaza in de Handelsstraat.  (cvr)MEER OVER Duffel

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio