Een zeventigtal vrijwilligers genoot van een etentje in goed gezelschap. De aanwezigen kregen een ook geschenkje.  

Een zeventigtal vrijwilligers genoot van een etentje in goed gezelschap. De aanwezigen kregen een ook geschenkje.  © rr

Lokaal bestuur bedankt eigen vrijwilligers met etentje en geschenkje

Putte -

Het lokaal bestuur van Putte organiseerde onlangs een feestje om de talrijke vrijwilligers van de gemeente en het OCMW te bedanken. Een zeventigtal aanwezigen kreeg een etentje en een geschenkje aangeboden als blijk van waardering.

Kristof Van Rompaey

Vrijwilligers zijn binnen verschillende diensten van de gemeente en het OCMW actief, onder meer bij het lokaal dienstencentrum, de voedselbedeling, de sport- en seniorenactiviteiten en het Repair café. Anderen bieden praktische hulp bij cursussen voor volwassenen, begeleiden huiswerk in de buitenschoolse kinderopvang of helpen met de voorleesactiviteiten in de bib.

“Zo zijn er nog vele anderen die hun steentje bijdragen”, zegt burgemeester Peter Gysbrechts (Lijst Burgmeeester) “Als bestuur zijn we heel dankbaar dat we op al die mensen mogen rekenen. We waarderen hun inzet enorm en daarom wilden we hen een mooie avond bezorgen. Vrijwilligers dragen in onze gemeente ook heel wat socio-culturele-, sport- en jeugdverenigingen. Ook zij verdienen de appreciatie van het gemeentebestuur.”MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio