Joëlle Nauwelaerts, Ingmar Bastien en Stef De Schutter van

Joëlle Nauwelaerts, Ingmar Bastien en Stef De Schutter van © evdw

Koosi zegt ‘nee’ tegen Huizenjagers en ‘ja’ tegen Stabroek

Stabroek, Antwerpen -

Koosi opent na Antwerpen een nieuw kantoor in de Dorpsstraat. In hetzelfde pand waar Erwin Vennincx zijn DVV-verzekeringskantoor heeft. Meewerken met het televisieprogramma Huizenjagers zag Koosi niet zitten.

De medewerkers van Koosi kregen een tijd geleden de vraag om mee te werken aan het televisieprogramma Huizenjagers, maar sloegen dat voorstel toch af. Vastgoedmakelaar Ingmar Bastien : “We moesten niet lang nadenken. Het televisieprogramma stelt niet de klant of het pand centraal en dat is voor ons de juiste vertrekbasis. Alles draait in het programma rond de makelaars, die het beste van zichzelf geven om een pand aan de man of vrouw te brengen. Je weet ook nooit hoe de televisiemakers knippen en plakken met de gedraaide beelden. Nee, het leek ons te veel fake om hierin te stappen.”

Erwin Vennincx, die zijn DVV-kantoor aan de Dorpsstraat heeft, lag aan de basis van de komst van Koosi naar Stabroek. “We kopen panden om te restaureren en daarna te verkopen. Op die manier kwamen we al een tijdje geleden in contact met de mensen van Koosi. Die samenwerking verliep erg vlot en gaan we een stap verder.”

Makelaars Ingmar Bastien en Joëlle Nauwelaerts deden ervaring op bij Belga Vastgoed op het Eilandje in Antwerpen. Ingmar Bastien: ”We namen die zaak over en veranderden de naam in Koosi. De locatie aan het Kattendijkdok op het Eilandje blijft ons hoofdkwartier.” Koosi zit ook aan de Kerkstraat in Mortsel en de Van Halmaelelei in Brasschaat. Stef De Schutter uit Hoevenen wordt het gezicht voor Koosi Stabroek. (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio