©  Jordan Strauss/Invision/AP

Verloofde van Britney Spears misnoegd over nieuwe documentaire ‘Britney Vs. Spears’

Sam Asghari (27), de nieuwe verloofde van Britney Spears (39), heeft misnoegd gereageerd op de trailer van de nieuwste Netflix-documentaire ‘Britney Vs. Spears’. “Ik hoop dat de winst van deze documentaire gaat naar de strijd tegen onrecht #freebritney,” schreef hij op Instagram.

wvbBron: Instagram

In de documentaire, die op 28 september op de streamingsdienst verschijnt, is Spears zelf niet te zien, maar wordt ingegaan op de ondercuratelestelling waar de popster al 13 jaar onder staat.

LEES OOK: Waarom Britney Spears mogelijk nog steeds niet helemaal vrij is, ook al vraagt haar vader om bewindvoering stop te zetten

Asghari gaf ook de “100” emoji als reactie op een opmerking van Bobby Campbell, de manager van Lady Gaga, die schreef: “Filmmakers moeten transparant zijn over wat ze verdienen aan deze documentaire. Geven ze het geld aan de advocaten van Britney zodat ze hen kan betalen? Of gaat de opbrengst naar fondsen voor mensen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden, maar geen geld hebben om voor zichzelf op te komen? En ook al zouden ze Britney steunen met deze prent: het is en blijft een vorm van uitbuiting.”