Sporteldag voor 50-plussers. 

Sporteldag voor 50-plussers. © rr

Sporteldag voor 50-plussers

Kapellen, Regio -

Acht gemeentes in het noorden van Antwerpen nodigen hun 50-plussers uit om mee te doen met de sporteldag op donderdag 7 oktober.

De gemeentes Kapellen en Stabroek slaan jaarlijks in september of oktober de handen in mekaar om de 50-plussers een aangename sportdag voor te schotelen. Dit jaar is het de beurt aan Kapellen om dat de doen. Het sportevenement gaat door in het park van Kapellen, maar bij slecht weer wordt uitgeweken naar de sporthal in Kapellen centrum.

Tijdens deze sporteldag staat bewegen naar eigen kunnen centraal. Elke deelnemer kan zowel in de voor- als namiddag kiezen uit verschillende sportsessies. In de voormiddag kan er worden gekozen uit tennis, lijndans, petanque, yoga of beweegcoach. ’s Namiddags staan tennis, lijndans, petanque, chigong en beweegcoach. Een hele dag deelnemen kost 10 euro, een halve dag 5 euro.

Niet alleen de 50-plussers uit Kapellen en Stabroek zijn welkom, ook wie woont in Wuustwezel, Schoten, Kalmthout, Essen en Brecht is welkom. De sporteldag begint om 9u30 en eindigt om 16u. Inschrijven voor 29 september is nodig. Inschrijven https://forms.office.com/r/JxzcbsREye (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio