©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Antwerp begint vrijdag met verkoop Europese mini-abo’s, gedupeerden T4 krijgen compensatie

Antwerp trapte de groepsfase van de Europa League vorige week op gang met een bezoekje aan het Griekse Olympiacos. Volgende week staat de eerste thuismatch op het programma. Donderdag 30 september komt Eintracht Frankfurt op bezoek en vrijdag 24 september gaat de verkoop van de Europese mini-abonnementen van start.

Hannes Van Gael

Vanaf vrijdagochtend om 10u kunnen de fans van Antwerp FC een mini-abonnement aankopen dat toegang verleent tot de drie thuismatchen in de groepsfase van de Europa League. Wie geen abonnement wil kopen, kan ook een los ticket aanschaffen. Te beginnen met de thuiswedstrijd tegen Frankfurt (30/9). Voor abonnees loopt die losse verkoop van dinsdag 28 september (10u00) tot en met woensdag 29 september (15u00). Niet abonnees kunnen hun los ticket kopen van woensdag 29 september (10u00u) tot en met woensdag 29 september (16u00). Enige vereiste voor de niet-abonnees: ze moeten een ONE-account hebben aangemaakt voor 1 juli 2021.

Een los ticket kost 30 euro. Een mini-abonnement voor de volledige groepsfase (drie thuismatchen) kost 80 euro op tribunes 1, 3 en 4. De staantribune van Tribune 4 wordt op de Europese avonden een zittribune, conform de UEFA-richtlijnen.

Gedupeerden Tribune 4

In de competitiewedstrijden tegen OHL en Seraing konden slechts 2.000 abonnees terecht op Tribune 4. De fans die niet aan een ticket voor één van de twee of beide matchen geraakten krijgen daar een compensatie voor: per gemiste competitiewedstrijd één gratis Europese wedstrijd in de EL-groepsfase. De compensatie -30 of 60 euro, naargelang het aantal gemiste wedstrijden- zal op het einde van het aankoopproces automatisch worden verrekend.

“Als abonnee kan je een mini-abonnement kopen op de tribune van je vaste abonnementsplaats. Je uiteindelijke Europese zitplaats zal wel willekeurig worden toegewezen. Zo zullen we de abonnees waarvoor je aankoopt steeds samen plaatsen”, communiceerde Antwerp nog.