Vaccinatiecentrum De Zwaan in Mol. 

Vaccinatiecentrum De Zwaan in Mol. © Tommy Maes

Laatste kans op volledige vaccinatie in De Zwaan voor inwoners van eerstelijnszone Baldemore

Mol, Balen, Dessel, Retie -

Inwoners van de eerstelijnszone Baldemore (Balen, Dessel, Mol, Retie) die nog niet of niet volledig gevaccineerd zijn, hebben nog één allerlaatste kans om twee Pfizer-inentingen te krijgen in vaccinatiecentrum De Zwaan. Daarvoor moeten ze voor zaterdag 25 september het callcenter contacteren.

Inwoners van Balen, Dessel, Mol en Retie die nog niet gevaccineerd zijn, moeten op zaterdag 25 september de eerste prik krijgen om het volledig schema te doorlopen met een tweede prik op zaterdag 16 oktober.

Inwoners die al een eerste prik Pfizer hebben gehad, maar nog geen tweede, kunnen hiervoor een afspraak maken voor 25 september, 6 oktober of 16 oktober. Deze drie data zijn de allerlaatste prikmomenten in het huidig vaccinatiecentrum op site De Zwaan in Mol. Wat de toekomst nadien brengt, is momenteel nog niet beslist.

Het callcenter van het vaccinatiecentrum ontvangt nog dagelijks telefoons van inwoners die alsnog gevaccineerd willen worden. Zaterdag 25 september is de allerlaatste kans om een afspraak te maken. Wie dus nog een afspraak wil, moet voor zaterdag naar het callcenter bellen op 014-38 90 47.

Het gaat daarbij wel om Pfizer-vaccinaties. Voor inwoners die een eerste prik AstraZeneca gekregen hebben, is er op dit moment nog geen tweede prikmoment gepland in het vaccinatiecentrum van eerstelijnszone Baldemore. (mto)