Anne-Lise Belmans van Area brengt haar expertise mee naar De Syndicus. 

Anne-Lise Belmans van Area brengt haar expertise mee naar De Syndicus. © RR

Geelse gebouwenbeheerder overgenomen door De Syndicus

Geel -

De syndicusassociatie Area uit Geel is overgenomen door de grotere sectorgenoot De Syndicus uit Hasselt. Die laatste breidt zo zijn werking geografisch gevoelig uit, van Vlaams-Brabant en Limburg naar de Kempen.

Een syndicusassociatie staat in voor het beheer van gebouwen waar verschillende mensen of gezinnen wonen of verblijven. Dat kan gaan van appartementencomplexen tot studentenkoten. Area had zo vanuit het kantoor in de Geelse Stationsstraat een tachtigtal gebouwen onder zijn hoede, maar die zijn deze zomer door de overname opgenomen in de portefeuille van De Syndicus uit Hasselt. Die breidt zijn werking en kantorennet nu verder uit: naast vestigingen in Hasselt, Leuven en Diest komen daar nu Geel en Lier bij.

“Daardoor staan we veel dichter bij onze klanten. Ook op het gebied van expertise, kennis en capaciteit nemen we dankzij de overname van Area een gigantische stap vooruit. Ons team bestaat nu uit veertig medewerkers die een dienstverlening kunnen bieden van hoog niveau en advies kunnen geven over juridische kwesties. Met meer dan 750 gebouwen in portefeuille is dat geen overbodige luxe”, zeggen zaakvoerders David Wellens en Annelies Van Praet van De Syndicus. (ho)

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio