©  Isosport

Ticketactie bij Beerschot lokt tegen Eupen minstens 7.500 fans naar het Kiel

Kersverse coach Javier Torrente en zijn assistenten staan zaterdag voor hun vuurdoop bij Beerschot. Zo snel mogelijk punten rapen is de boodschap en dan is alle steun welkom. Voor de gelegenheid deelt de club opnieuw gratis tickets uit aan de supporters en de actie lokt alweer veel volk naar het Kiel.

yala, havg

Alle abonnees krijgen - net als bij de vorige thuismatch tegen STVV - een extra ticket om iemand mee te nemen naar Beerschot - Eupen. Voor de aftrap (om 16u15) zal er ook opnieuw een happy hour zijn. Twee weken geleden was de actie los van het resultaat een succes, want er zaten meer dan 8.000 mensen in het Olympisch Stadion. Nu gingen er al meer dan 7.500 tickets over de toonbank. De actie loopt nog tot middernacht. Morgen om 16u15 weerklinkt het eerste fluitsignaal in het Olympisch Stadion.

“We gaan er alles aan doen om samen uit deze moeilijke periode te geraken. Zaterdag leidt onze nieuwe coaching staff hun eerste wedstrijd. Laat hen kennismaken met een kolkend Kiel”, luidt het op de clubwebsite.

Tickets bestellen kan via de link in de onderstaande tweet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.