Centrummanager Jan Simons wordt omringd door de leden van Frituur Paula en Radio Botanique. 

Centrummanager Jan Simons wordt omringd door de leden van Frituur Paula en Radio Botanique. © Stad Mechelen 

Vaccinatiecentrum bedankt medewerkers met optredens Frituur Paula en Radio Botanique

Mechelen, Sint-Katelijne-Waver -

Het vaccinatiecentrum Mechelen-Katelijne in de Nekkerhal sluit eind deze maand de deuren. Om alle medewerkers en vrijwilligers te bedanken, organiseert het volgende week een slotfeest met optredens van Frituur Paula en Radio Botanique. “Het is hoog tijd om de loftrompet te steken”, zegt Bart Verwaetermeulen van Frituur Paula.

Sven Van Haezendonck

Op vrijdag 19 februari kregen de eerste inwoners van Mechelen en Sint-Katelijne-Waver hun prik in de Nekkerhal. “Na negen maanden samenwerken, zijn de medewerkers een (h)echte groep geworden. De inzet en het werkplezier spatte er bij momenten van af”, zegt centrummanager Jan Simons.

Zo veel engagement wil hij samen met de lokale besturen niet zomaar laten passeren. “We willen deze periode afsluiten met een dik verdiend slotfeest. Met onder meer de aanwezigheid van twee regionale iconen bieden we de medewerkers een gratis concert aan”, vertelt Simons.

Dat slotfeest vindt op woensdag 29 september plaats op de plek waar de inwoners hun vrijheid hebben herwonnen, de Nekkerhal. Na het applaus en de muziek in de straten vonden we het hoog tijd om de loftrompet te steken voor alle zorgverstrekkers en vrijwilligers. Zij hebben ervoor gezorgd dat de Mechelaars en de inwoners van Sint-Katelijne-Waver eerst hun gezondheid én daarna hun vrijheid terugkregen. Een gratis optreden is het minste dat we kunnen en willen doen”, vertelt Bart Verwaetermeulen.

Ook de mannen van Radio Botanique zijn graag van de partij. “Het is onder meer dankzij de inzet van de vrijwilligers dat wij opnieuw mogen doen wat we het liefste doen, mensen aan het dansen brengen. Waren zij er niet geweest, dan zaten wij nu nog altijd thuis dj te spelen voor onze kinderen en huisdieren, in plaats van op een podium met een live publiek”, zeggen Marc Baert, Jan Campi en Gert Van Eeckhout.

De drie heren achter de populaire formatie wilden altijd al eens graag in de Nekkerhal spelen. “Dat we het dan voor de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum mogen doen, maakt het extra speciaal.”

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio