©  Isosport

Geen witte rook boven het Kiel, Dauwen en Jacobs leiden training met 15 veldspelers

Maandag waren de spelers van Beerschot vrij, dinsdag staat de eerste training van de nieuwe werkweek van Beerschot op het programma. Voorlopig is er echter nog geen nieuwe hoofdcoach. Assistenten Frank Dauwen en Pieter Jacobs namen alvast de ochtendtraining voor hun rekening.

kofr

LEES OOK: Beerschot-assistent Frank Dauwen mag fikse schorsing verwachten na rode kaart

Zaterdagavond maakte T1 ad interim Marc Noé na de nederlaag in Oostende immers bekend dat hij deze week zijn functie als coördinator aan de topsportschool terug zou opnemen. Noé had donderdag en vrijdag het eerste elftal getraind en zat zaterdag ook eenmalig op de bank als hoofdtrainer, maar zoals afgesproken met het bestuur blijft het dus daar bij.

Beerschot is sinds vorige week op zoek naar een vervanger voor de ontslagen Peter Maes. Technisch manager Sander Van Praet zou maandagavond samen met algemeen directeur Frédéric Van den Steen en jeugdcoördinator Davy De Smedt “finale gesprekken” gevoerd hebben met een kandidaat-trainer, maar over wie het gaat en hoe vruchtbaar die gesprekken zijn verlopen is momenteel niet duidelijk.

Dinsdagtraining met 15 veldspelers

Dinsdagochtend was er nog geen nieuwe trainer, dus gaven Frank Dauwen en Pieter Jacobs de groepstraining bij Beerschot. Patrick Nys was op een apart veldje met de doelmannen bezig. Joren Dom werkt individueel met kinesist Olivier Meul.

Er tekenden vijftien veldspelers present op de groepstraining. Krekovic, Seriki en Okyere speelden maandag met de beloften met 1-1 gelijk tegen KV Oostende en trainden niet mee. Lemos, Frans, Sanusi en Sanyang stonden evenmin op het trainingsveld.

MEER OVER K. Beerschot V.A.