Managing director Walter Imberechts.  

Managing director Walter Imberechts.  © Marc Peeters

Codipack Group investeert om groei mogelijk te maken

Olen -

De Codipack Group, met hoofdzetel aan de Industrielaan in Olen, heeft één miljoen euro geïnvesteerd in een nieuw softwarepakket. Deze investering was nodig om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Codipack Group bestaat 31 jaar en heeft vestigingen in België en Nederland.  Met vijf volautomatische productielijnen, maakt het bedrijf op jaarbasis miljoenen etiketten en levert het systemen om te coderen en te labelen, met bijbehorende mobiele oplossingen en software. Codipack heeft meer dan vijfduizend klanten, zowel kleine als grote, van de kaashandel om de hoek tot de multinational.

“We maakten uiteraard al gebruik van diverse softwaresystemen”, weet IT-manager Chris Bel. “Maar die waren verouderd en er waren ook systemen uitgebouwd die naast elkaar begonnen te leven. Hierdoor liepen we echt tegen onze limieten aan. Een ingreep was noodzakelijk.”

Het bedrijf ontwikkelt onder meer etiketteer systemen.

Het bedrijf ontwikkelt onder meer etiketteer systemen. © Marc Peeters

Het bedrijf koos voor Microsoft Dynamics 365. “Dit pakket is ontwikkeld om mee te groeien met een bedrijf, en dit was ook voor Codipack een vereiste”, weet managing director Walter Imberechts. “Samen met hen vonden we de juiste weg om de verschillende softwarepakketten in te richten en hierbij marge te laten voor toekomstige groei en upscaling van de productieprocessen.”(mph)

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio