De deelnemers van de trail Herentals-Tielen kunnen zondag gebruik maken van een vernieuwd parcours. De aankomst is ook in Tielendorp gelegen. 

De deelnemers van de trail Herentals-Tielen kunnen zondag gebruik maken van een vernieuwd parcours. De aankomst is ook in Tielendorp gelegen. © RR

Lopers en joggers zijn welkom op vernieuwd parcours Herentals-Tielen

Tielen, Herentals -

De Tielense Jogging- en Atletiekclub TJAK pakt op zondag 26 september uit met een vernieuwde editie van Herentals-Tielen. Het parcours van de afstanden tussen Herentals en Tielen is grondig vernieuwd en er is een nieuwe aankomstplaats in Tielendorp.

De leden van TJAK zijn verheugd dat ze komende zondag opnieuw het succesvolle evenement Herentals-Tielen kunnen organiseren. Ze pakken uit met een heleboel nieuwigheden.  “We zijn blij, nu de pandemie een beetje onder controle is, dat Herentals-Tielen mag doorgaan”, legt Willy Vermeiren van TJAK uit. “Er is een nieuwe aankomst in Tielendorp. En tijdens het corona-tijdperk hebben we de tijd genomen om verschillende mooie parcours uit te zoeken.”

Aan de Olympiadelaan in Herentals starten zondag drie trails tussen Herentals en Tielen van zowel 12, 17 en 25 kilometer. De deelnemers vertrekken met de trein van 10.25u vanuit Tielen naar Herentals. Op het dorpsplein in Tielen zijn sportievelingen zondag ook nog welkom voor de Bruggetjesloop van 5,5 kilometer, kidsrun-parcours van 80 en 200 meter en een dorpsloop van 600 meter. De deelnemers ouder dan twaalf jaar moeten voor het vertrek wel een Covid Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. De voorinschrijvingen lopen tot dinsdag 21 september. Zondag om 8u starten de daginschrijvingen in Tejater De Orchidee in Tielendorp. (bvdl)

www.tjak.be

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio