©  Nattida-Jayne Kanyachalao

Aiden Verschueren (27)

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Basic is uit de mode voor mij”

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Aiden Verschueren (27).

“Mijn vorige haarkleur was blauw, nu heb ik groen en de volgende kleur is ook al bepaald. Dat wordt een thermokleur. Je kleurt je haar dan bijvoorbeeld groen en als het warm is, verandert die kleur naar geel. Dat bestaat in verschillende kleuren. Ik heb lang gewoon mijn eigen kleur gehad, maar dat vond ik te basic. Basic is uit de mode voor mij.”  

“Die kleuren maken mij ook vrolijk. Het leven is al sober genoeg. Iedereen heeft zijn eigen rugzak, ik heb er zelf ook een grote, maar ik probeer altijd terug uit de put te kruipen en blij te zijn. Dat lukt me de laatste tijd heel goed. Sinds een paar jaar woon ik samen met mijn jongere zus. Zij draagt een gelijkaardige rugzak van het leven mee. Samenwonen met je zus is beter dan met een vriend of een lief. Je kunt alles tegen elkaar zeggen en laat elkaar meer toe.”

“We hebben ook dezelfde hobby’s en interesses. We gamen samen, tekenen of kijken domme programma’s zoals Blind Getrouwd Australië. Die versie heeft meer drama dan de Belgische. Als we tekenen is dat anime met veel fantasie. Ik volg momenteel ook een opleiding tot kinderbegeleider. Ik wil graag tekenleerkracht op de lagere school worden. Kinderen zitten nog vol fantasie en daar ga ik met heel veel plezier in mee. Ik hou ervan als een kind naar mij komt en zegt: ik heb een geheim, ik kan eigenlijk toveren. Heerlijk.”

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio