Leen Rooms opende samen met Arno Verspreet BLENTT.  

Leen Rooms opende samen met Arno Verspreet BLENTT.  © Guy Delforge

 

 © Guy Delforge

1 / 2
thumbnail: Leen Rooms opende samen met Arno Verspreet BLENTT.  
thumbnail:  

BLENTT is unieke conceptstore in Branst

Bornem -

Leen Rooms en Arno Verspreet openden afgelopen weekend hun conceptstore BLENTT in Branst.

“Alle meubilair dat de mensen in onze winkel zien, is volledig handwerk”, zegt Leen Rooms. “Het is een beleefruimte waar je wordt ondergedompeld in een luxueuze en exclusieve sfeer van hoogwaardig design.”

Guy Delforge

Maatwerkprojecten

“We bieden met BLENNT een nieuw en innovatief concept”, zegt Leen. “We bieden onze klanten een totaalconcept. Of ze nu een nieuwe woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken willen, wij zullen hen helpen om volledig naar hun smaak te werken. We begeleiden hen volledig om hun nieuwe omgeving zo goed mogelijk te laten aansluiten bij hun stijl en wensen. Alles wordt in ons eigen beheer volledig op maat gemaakt in

 

 © Guy Delforge

een atelier in Bornem. Wij staan zelf in voor alles: van het mee denken, het ontwerpen, het maken tot het plaatsen van meubilair.” Arno Verspreet werkt hoofdzakelijk achter de schermen en is de technische drijfkracht van BLENTT. Elk maatwerkproject wordt onder zijn supervisie vervaardigd in eigen atelier.

 

 © Guy Delforge

Leen tekent ook voor het onderdeel ‘Fashion&Styling’. “Daar zorg ik voor een totale styling”, zegt ze. “Zoals je een interieur kan stijlen, gaan we ook mensen stylen. Eigenlijk komt het erop neer dat we het karakter van de mensen naar boven halen op basis van de kleren. Ook hier gaat het om maatwerk.”

In de winkel aan de Branstedreef vind je ook geschenkjes, decoratie, hebbedingen en zelfs gin en wijn.

Blentt zit aan de Branstsedreef 12/ B007 in Bornem, tel: 03.293.35.74, info@blentt.be. De winkel is alle dagen open behalve zondagnamiddag en maandag. blentt.be

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio