©  BELGA

Hartverwarmend: Evenepoel en Van Aert laten droom van jonge fan in vervulling gaan

Groots op de fiets, groots ernaast. Voor ze aan hun parcoursverkenning van de WK-tijdrit begonnen, maakten Remco Evenepoel (21) en Wout van Aert (27) tijd voor Noah. De jonge fan kon via Make-a-wish zijn grootste droom in vervulling laten gaan.

Jonas Withouck

LEES OOK: Evenepoel wil samen met Van Aert op WK-podium staan na tijdrit: “En een van ons bovenaan”

Aan het Hotel Weinebrugge in Brugge wachtte Noah vrijdagvoormiddag zijn grootste idolen op. Wout van Aert en Remco Evenepoel maakten tijd voor handtekeningen, foto’s en een babbel. De cameraploeg van Sporza was erbij en dat leverde mooie beelden op.

Voor de fotoshoot en de signeersessie ging Noah’s droom al echt in vervulling: hij kreeg de kans om Wout van Aert te interviewen. De jonge Noah liet er geen gras over groeien. “Wat is jouw mooiste overwinning?”, vroeg hij aan zijn idool. “Ik denk Milaan-Sanremo”, grijnsde Van Aert.

“Wat doe je het liefst, klimmen of sprinten?”, ging het interview verder. “Sprinten”, zei Van Aert vastberaden. “Welke koers zou je graag nog op jouw naam schrijven?”, een simpele vraag voor Van Aert: “Het WK de komende week, hé”.

LEES OOK: Wout van Aert focust op WK-wegrit, maar wil ook scoren in tijdrit: “Start met eerste plaats in het vizier”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Van Aert ging op de foto met het hele gezin van Noah. 

Van Aert ging op de foto met het hele gezin van Noah. ©  BELGA

Ook Evenepoel maakte tijd voor de jonge superfan. 

Ook Evenepoel maakte tijd voor de jonge superfan. ©  BELGA