Op zaterdag 18 september strijkt Apérotime neer in Itegem. 

Op zaterdag 18 september strijkt Apérotime neer in Itegem. © ApéroTIme

Apérotime viert seizoensfinale op parking van Casa: “Beste dansmoves bovenhalen”

Itegem -

Het rondtrekkende afterwork event Apérotime sluit het seizoen op zaterdag 18 september af op de parking van Casa in de Karel Govaertsstraat in Itegem (Heist-op-den-Berg). Muziek, hapjes, drankjes en een gezellige inkleding zorgen er voor de sfeer.

Kristof Van Rompaey

Na een verplichte coronapauze van bijna twee jaar trapte Apérotime op 21 augustus een nieuw seizoen op gang op de Carrefour-parking in Heist-centrum. “In 2019 organiseerden we achttien edities in heel Vlaanderen”, zegt Jan Moons van Apérotime. “Met zes edities in 2021 was dit een minitoer, maar we zijn verheugd dat we die toch al konden organiseren.”

“Apérotime is nog altijd gratis”, zegt Moons. “De samenhorigheid onder inwoners versterken en de gemeenten promoten als woon- en werkomgeving blijft onze missie. Iedereen is welkom, maar je moet wel een Covid Safe Ticket voorleggen. Geen social distancing en geen mondmaskers, maar wel de plaats om eindelijk je beste dansmoves nog eens bovenhalen. Dat kan nu zaterdag tussen 18u en middernacht.” (kvro)MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio