Guinelli in actie in Belgium’s Got Talent.

Guinelli in actie in Belgium’s Got Talent.

Illusionist Guinelli opnieuw in Belgium’s Got Talent met eerbetoon aan vriend

Kapellen -

Negen jaar geleden nam illusionist Gunther Guinée, alias Guinelli, al deel aan Belgium’s Got Talent. Vrijdag 17 september om 20u35 staat hij er weer met een emotionele act.

Gunther Guinée pakt vanavond op VTM uit met een opvallende act. Negen jaar geleden nam hij ook al deel aan Belgium’s Got Talent. Toen presenteerde hij samen met zijn stiefdochter Selena Ali. Het was toen de eerste keer dat Selena Ali, baasje van katje Lee, assisteerde bij een optreden van Guinelli.

Hun T-shirt act sloeg in elk geval aan. “Een jurylid zet een handtekening op een gewone T-shirt. Ik vouw die dan op en prop ze in een speciaal ‘geweer’. Selena richt het T-shirtgeweer op mij, vuurt en wanneer ik me onmiddellijk daarna omdraai, draag ik onder mijn jasje de gehandtekende shirt”, legt Guinelli uit.

Guinelli en Selena Ali met de T-shirt act.

Guinelli en Selena Ali met de T-shirt act. © rr

Nu brengt de illusionist een act, die te maken heeft met een gebeurtenis uit zijn eigen leven. Op 15 september 2019 maakte Kurt Huberecht, bekend als DJ en illusionist Kurt Katana samen met zijn vriendin een noodlottige duik in de Noordzee. Bijna dag op dag twee jaar na die dramatische duik, staat Guinelli er opnieuw met een act in Belgium’s Got Talent.

Het begin

Goochelaars, tovenaars, trucs … het spreekt tot de verbeelding van menig kind. Dat was bij Gunther niet anders. “Toen ik zes was, ging ik met mijn vader naar de sinterklaasshow van General Motors. Daar trad toen goochelaar Gil Ricardo op. Zijn show vond ik sterker dan het optreden van de sint. Thuisgekomen ging ik onmiddellijk op zoek naar mijn goocheldoos en sedert dan laat goochelen in de meest ruime betekenis van het woord me niet meer los”, begint Gunther Guinée zijn verhaal. Het werd het begin van een lange carrière als illusionist en (tafel)goochelaar. Erik Vandewalle

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio